Municipal en Nules, Nules

NULES ALBERGA FINS DIVENDRES LES I JORNADES CONTRA LA VIOLÈNCIA DE GÈNERE

Nules alberga els dies 27, 28 i 29 de març les I Jornades contra la Violència de Gènere: Actuació i Intervenció Municipal que ha inaugurat hui la Directora General de l’Institut Valencià de les Dones i per la Igualtat de Gènere, Maria Such Palomares.

La primera d’aquestes jornades ha estat protagonitzada per Inés Novella, arquitecta i màster en Igualtat d’Oportunitats, experta en urbanisme i gènere que ha impartit la ponència “Introducció de la perspectiva de gènere en les polítiques urbanístiques”; i per Mireia Carreras Figueras, psicòloga infantil del Centre Dona 24 hores de Castelló, que ha parlat de “Influència de la violència de gènere en els i les menors”.

Des de la regidoria de Polítiques d’Igualtat s’assenyala que “al llarg d’aquests tres dies comptaren amb destacats professionals de la matèria que exposaran diferents aspectes relacionats amb la Violència de Gènere”, matisa el regidor Antonio Romero.

Precisament altres de les xarrades programades són “Acompanyament a les víctimes” a càrrec de Esther Jovaní, criminòloga, mediadora i experta en intervenció, atenció i acompanyament a víctimes i supervivents de violència de gènere; i “Violència de gènere en la cultura” que impartirà Antonia Bueno Mingallón, dramaturga, directora, investigadora i actriu que tindran lloc dijous 28 de març juntament amb la presentació del llibre “El futuro es femenino” de Sara Cano i les tècniques d’educació de l’ONGD InteRed.

A més divendres 29 de març hi haurà una taula redona amb la participació de la jutgessa María del Prado i el fiscal Francisco Sanahuja, experts en violència de gènere; i es tancarà les jornades amb la ponència “Escoltar que no cuidar les víctimes de la violència de gènere” que impartirà Teresa Segarra, terapeuta

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Send this to friend