Municipal en Nules, Nules

NULES PROMOCIONA LA SALUT AMB ACTIVITATS GRATUÏTES PER A L’ENVELLIMENT ACTIU

Featured Video Play Icon

Emmarcada en el projecte “Millorar la qualitat de vida de les persones majors de Nules” s’ha presentat la programació d’activitats que té com a objectiu promoure i potenciar l’envelliment actiu de la població major de 60 anys.

Aquestes activitats gratuïtes començaran la primera setmana d’octubre i es desenvoluparan fins al proper mes de desembre i compten a més amb la col·laboració dels professionals del centre de salut de la localitat, “algunes d’aquestes activitats seran preinscrites o aconsellades pel personal sanitari com a alternativa o complement a la medicalització, de manera que la col·laboració del centre de salut és important per a aconseguir els objectius d’aquesta iniciativa”, segons el regidor de Sanitat i Persones Majors, Antonio Romero.

Entre les activitats de millora de la qualitat de vida de la Gent Major es troba l’Aquasalus que es portarà a terme a la Piscina Municipal, activitats de tonificació i rehabilitació muscular, taitxí i una activitat d’atenció plena (mindfulness). A més la programació també preveu diferents tallers com el “Taller entrena la memòria”, un altre anomenat “Acompanya’m” amb una eixida cultural o “Aprén a utilitzar el telèfon mòbil” i xarrades informatives sobre nutrició.

Aquestes activitats tenen el suport tant del Consell com de la Federació Valenciana de Municipis i Províncies (FVMP), de manera que l’Ajuntament de Nules ha rebut una subvenció de 6.900 euros de la Conselleria de Sanitat per a promoure projectes relacionats amb la salut pública i una altra de la FVMP de 1.639 euros, “en concret, aquestes ajudes estan destinades al Projecte de Millora de la Qualitat de Vida de les Persones Majors de Nules que la Regidoria de Sanitat ha posat en marxa aquest any 2018, un projecte nou enfocat a la promoció de la salut i del benestar emocional entre la població major de 60 anys. El projecte consisteix en la realització de diverses activitats i tallers

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Send this to friend