Municipal en Nules, Nules

Es presenta la III Setmana de la Seguretat i Policia Local que començarà el proper dilluns

Featured Video Play Icon

La tercera edició de la Setmana de la Seguretat i Policia Local, que tindrà lloc del 24 al 29 de setembre, es presenta amb novetats enfocades als més menuts, principalment. Així, la temàtica que protagonitzarà la programació serà l’assetjament escolar, “al llarg d’aquesta setmana es tractarà la problemàtica relacionada amb l’assetjament escolar davant la preocupació per aquest assumpte que ens van transmetre els xiquets i xiquetes en un dels plens del Consell de Xiquets i Xiquetes que es va crear el curs passat”, comenta l’alcalde de Nules i regidor de Policia Local i Seguretat, David García.

De fet, s’ha previst per a dilluns, 24 de setembre, la jornada anomenada “Héroes contra el acoso escolar. ¿Te apuntas?” en la qual participarà Iñaki Zubizarreta, exjugador de bàsquet i El Langui i que està enfocada a l’alumnat del tercer cicle de Primària i a tota la Secundària. També es donarà a conèixer el Programa Agent Tutor que l’Ajuntament de Nules ha posat en marxa recentment, es tracta d’un servei que ofereix la Policia Local especialitzat en la promoció del respecte als drets de la infància, per la qual cosa la seua intervenció es concreta en l’àmbit de la protecció del menor i la prevenció en l’entorn escolar. Així doncs, es presentarà la campanya contra l’assetjament escolar per al curs 2018/2019 i el concurs de relats d’aquesta temàtica.

A més, la programació té un parc d’educació viària i tallers als quals assistiran els alumnes de tots els centres educatius de Nules; una xarrada informativa sobre “Prevención en accidentes de tráfico y sus principales secuelas” que impartirà Manolo Celma, membre de COCEMFE Castelló.

Per altra banda, hi haurà diferents estands informatius a l’IES Gilabert de Centelles, un sobre Protecció Civil i l’altre sobre la Policia Local.

Dins la Setmana de la Seguretat i Policia Local s’ha programat un any més un acte de reconeixement al voluntariat de Protecció Civil de Nules, i el divendres 28 de setembre tindrà lloc la festivitat de Sant Miquel, patró de la Policia Local, amb diferents actes, “enguany com a novetat es farà un reconeixement als agents de la Policia Local de Nules jubilats i les dues corals locals, la de Sant Bartomeu i la del CEAM, cantaran juntament a la plaça Major l’himne regional”, apunta David García.

La III Trobada-Intercanvi Gastronòmic i Intercultural amb tapes originàries de diversos països tancarà el dissabte 29 de setembre la programació de la III Setmana de la Seguretat i Policia Local.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Send this to friend