La Vilavella, Municipal en La Vilavella

Explicació de l’ajuntament de La Vilavella al voltant dels talls de llum

Des de l’Ajuntament de La Vilavella volen manifestar el malestar produït al  municipi respecte al servei que aquest estiu està donant l’empresa concessionària de l’enllumenat públic.

            Durant aquests darrers dies han ocorregut uns talls de llum amb els quals s’ha quedat a fosques una part del poble, sense que aquest problema tinga res a vore amb els serveis municipals. A més, en aquests moments el servei de manteniment està situat a una hora de La Vilavella, cosa que fa més inadmissible la situació.

Així, l’equip de govern, junt amb els tècnics estan analitzant la situació i elaborant un informe per a elevar les queixes a l’empresa que presta els serveis i en cas de  no solucionar-ho arribar fins on siga necessari.

            Cal recordar que aquesta empresa, anomenada ELECNOR, va ser contractada per l’antiga corporació municipal del PP amb una cessió del servei de 15 anys (des del 2012 fins el 2027), amb la qual cosa es veuen obligats a dependre d’ella fins que acabe la concessió.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Send this to friend