Fiestas en Nules, Nules

LAURA MARTÍ JA ÉS LA NOVA REINA DE LA VILA DE NULES PER A LES FESTES DE 2017

Featured Video Play Icon

Nules ja compta amb nova reina de les festes per a l’any 2017, Laura Martí serà l’encarregada de representar als nulers i a les nuleres al llarg d’aquest any. En l’acte de presentació que va tindré lloc anit al Teatre Alcázar la jove Laura Martí va estar acompanyada per les dames de la seua Cort d’Honor, la dama del raval de Sant Xotxim, Marta López Parra; la dama del raval de Sant Joan, Sonia Pardo Murcia; la dama de la Caixa Rural Sant Josep, Alba Darás López; i la dama de Mascarell, Amara Navarro Heredia. L’acte va servir per a acomiadar a la reina de la Vila de Nules 2016, Desireé Almela Romero.

La mantenidora va ser l’escriptora local Petra Dindinger Biermann qui va fer un recorregut per l’història i tradicions locals. En aquest acte han estat presents diferents associacions i entitats del municipi i representants de poblacions de la província com La Vilavella, Tales, La Llosa, Les Coves de Vinromà, Xilxes, Les Alqueries, Torreblanca, Moncofa, Segorb, l’Alcora, Almassora, Onda, la Vall d’Uixó, Borriana o Vila-real.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Send this to friend