Alfondeguilla, Cultura en Alfondeguilla

Els xiquets del CEIP Castro informen sobre l’ús responsable de l’aigua

Els alumnes de primer i segon cicle del CEIP Castro d’Alfondeguilla han realitzat la campanya “Gota a gota, s’esgota” per a informar als veïns sobre l’ús responsable de l’aigua. Els escolars van repartir els díptics, en valencià i castellà, en el mercat del dijous, en l’ajuntament i pels carrers del poble. Els alumnes del CEIP Castro van ser els encarregats d’explicar als veïns aquesta campanya que aconsella amb missatges com “tanca l’aixeta mentre et raspalles les dents”, “dutxar-se en comptes de banyar-se” o “el vàter no és una paperera”.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Send this to friend