Deportes en Nules, Nules

NULES ACULL EL XXX CAMPEONAT DE PARDALS CANTORS DE LA COMUNITAT VALENCIANA

L’Estadi Antonio Pérez Balada (Noulas) de Nules ha sigut la seu del XXX Campionat de Regularitat Comunitat Valenciana de Pardals Cantors en el que han participat 495 pardals de 174 concursants. Segons l’Associació Ornitològica de Nules es tracta de la primera prova puntuable de la Comunitat Valenciana de les tres que es fan en cadascuna de les províncies, Castelló, València i Alacant. Per tant, Nules ha sigut la localitat escollida de la província de Castelló per a realitzar aquest campionat. Tots els participants són socis federats en la Federación Ornitológica Silvestrina Española (FOCSE).

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Send this to friend