Alfondeguilla, Cultura en Alfondeguilla

‘Titellavolta’ farà una parada en Alfondeguilla

 ‘Titellavolta’ farà una parada en Alfondeguilla, un dels huit municipis que la Diputació de Castelló ha elegit este any per apropar el circuit provincial de titelles que té com a objectiu dinamitzar la vida cultural dels municipis de la província.

L’alcalde d’Alfondeguilla, Salvador Ventura, i el regidor Isabelino Fonfria, van assistir a la presentació del circuit per part del diputat de Cultura, Vicent Sales.

Només en la primera edició del ‘Titellavolta’ més de 4.000 persones van gaudir dels seus espectacles. Així, per a esta segona edició els municipis elegits són Oropesa del Mar, Sant Jordi, Albocàsser, Figueroles, Jérica, Forcall, Cortes de Arenoso i Alfondeguilla.

Entre els mesos de març i juny, i en setembre, gràcies a ‘Titellavolta’ el Govern Provincial contribuirà a desestacionalitzar i fer més accessible la programació cultural a estes localitats, algunes d’elles molt menudes, que no poden oferir als seus veïns activitats culturals tot l’any.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Send this to friend