Fiestas en Nules, Nules

NULES PREMIA ELS MILLORS COL·LEGIS EN CONEIXEMENTS D’EDUCACIÓ VIAL

L’Ajuntament de Nules ha premiat als millors col·legis del municipi en coneixements d’educació vial després de realitzar un exercici al finalitzar el curs dedicat a aquest matèria i que ha sigut impartit per un agent de la Policia Local. En el curs han participat tot l’alumnat de segon, quart i sisè de primària de tots els col·legis de la població CEIP Cervantes, CEIP Jaume I, CEIP Nou Pedro Alcázar, CEIP Lope de Vega, CEIP Pío XII i el col·legi La Consolació. Els alumnes i les alumnes que més puntuació han tingut han sigut els de quart del CEIP Jaume I i els de sisè de La Consolació. Als quals, se’ls ha reconegut la tasca realitzada amb l’entrega d’un obsequi consistent en un agent de la policia local fet de goma eva anomenat “Charlie”. Tant l’alcalde de Nules, David García, l’inspector-cap de la Policia Local, Miguel Ángel Ripollés i l’oficial que ha impartit el curs, Ernesto Hurtado s’ha desplaçat als centres per tal de donar personalment l’obsequi als alumnes dels cursos premiats. “L’Ajuntament de Nules aposta per aquest tipus de campanyes dirigides als escolars per tal de sensibilitzar-los per a previndre accidents i educar-los en conductes que en futur els seran de gran utilitat donat”, comenta l’alcalde de Nules i regidor de policia i seguretat, David García. El curs s’ha desenvolupat al llarg de tres mesos del curs escolar 2016/2017 i en el mateix s’han impartit continguts teòrics, audiovisuals i diferents activitats adaptats a l’edat de l’alumne. L’exercici final en el qual els alumnes han mostrat les coneixements adquirits l’han realitzat l’alumnat de quart i sisè de primària

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Send this to friend