Deportes en Nules, Nules

NAIX LA II EDICIÓ DEL PROGRAMA SENDERISME SALUDABLE I FAMILIAR

Featured Video Play Icon

La segona edició del programa Senderisme Saludable i Familiar naix de la demanda dels veïns i de les veïnes de Nules després de l’iniciativa que va tindré lloc, per primera vegada, l’any passat per part de les regidories de sanitat i d’esport. Unes activitats que són gratuïtes i enfocades a tota la població. Al respecte, el regidor de sanitat, Antonio Romero, comenta que “ha sigut la ciutadania la que ens ha animat a tornar a treballar en esta segona edició donat que en la primera la participació va ser molt elevada, es tracta d’excursions accessibles a tot tipus de col·lectius tant per a persones majors, xiquets i xiquetes o gent amb algun problema de salut. A més, per a preparar les excursions d’aquest any 2017 hem tingut en conte les diferents sugerències que ens han fet arribar els veïns”. Les excursions d’aquest any comencen el proper diumenge, 12 de febrer, dia en el que s’anirà al Clot de Borriana i finalitzaran diumenge 10 de desembre. Les eixides sempre són diumenge en horari de 9.00 a 12.30 hores i en esta segona edició està previst visitar diferents llocs, propers a Nules, on es pugen fer caminades per a menuts, senderisme per a majors inclòs running per a aquells que practiquen aquest esport. Els interessats en participar en alguna d’aquestes excursions tenen la informació en la pàgina web i en el Facebook de l’Ajuntament de Nules.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Send this to friend