Alfondeguilla, Fiestas en Alfondeguilla

L’ajuntament ha organitzat jocs i animació infantil a partir de les 16.30 hores en el parc de l’avinguda Betxí.

Com cada any, quan s’aproxima el carnestoltes, els veïns d’Alfondeguilla celebren esta setmana la festa de dijous jarder. Una tradició històrica al municipi que compta amb el recolzament de l’Ajuntament d’Alfondeguilla que ha organitzat jocs i animació infantil este dijous a partir de les 16.30 hores en el parc de l’avinguda Betxí.

 

Tradicionalment, en dijous jarder al municipi d’Alfondeguilla berena una fogassa amb llonganisses, ou i tomata. Es tracta d’una festa que se celebra a altres comunitats espanyoles com Andalusia, Castella-Lleó, Castella-La Manxa, Aragó, Catalunya, Navarra i Madrid.

Deja un comentario

Tu dirección de correo electrónico no será publicada. Los campos obligatorios están marcados con *

Send this to friend